I år 2000 ble selskapet Frank Olsen AS kjøpt opp og selskapet endret da navn til Telemark Transportservice AS (TTS). Vi har over 40 år med erfaring innenfor distribusjon, og har i like mange år vært hovedleverandøren til Schenker her i vår region. Vi disponerer i dag ca 50 kjøretøy, og har over 50 ansatte. De fordeler seg på stykkgods i Horten, Tønsberg, Sandefjord, Larvik og Grenland, samt containertransport innenlands.

TTS har egen terminal i Trommedalsvegen 245 på Rødmyr industriområde i Skien hvor vi disponerer ca. 500 m² lager. Deler av lageret blir leid ut som varehotell. Vi har lagerplass til ca. 120 paller i reoler.

TTS er også agent for Schenker i Grenlandsregionen.

Service og vedlikehold på lastebiler og utstyr utføres på eget verksted i Trommedalsvegen 245 i Skien.

Punktlighet, service og tilgjengelighet er noen av de viktigste elementene for å holde høy kvalitet på alt vi utfører. De fleste av våre kunder har vært med oss i mange år, og stadig nye kommer til.

Våre tjenester

Vi utfører det meste av tradisjonelle transporttjenester. Utforsk noen av våre tjenester nedenfor, og kontakt oss for en hyggelig prat om dine behov.

Distribusjon

Vi har over 30 distribusjonsbiler i daglig trafikk i Vestfold og Telemark. DB Schenker er en av våre faste oppdragsgivere innen stykkgods. TTS er også agent for Schenker i Telemark med egen terminal på Rødmyr i Skien.

Containertransport

Vår trekkvognavdeling disponerer vi ca. 15 kjøretøy.

  • 33-paller skapsemitrailere med full sideåpning og mulighet for å laste på bom.
  • 33- og 30-paller citytrailere med løftelem og full sideåpning.
  • Containerchassis for 20, 30, 40 og 45 fot containere.
  • Sidelastere som setter containeren på bakken for enkel håndtering av last inn og ut av containeren.

Vi utfører daglig containertransport til og fra havnene på Østlandet.

Lagerterminal

TTS har egen terminal på Rødmyr industriområde hvor vi disponerer ca. 500 m² lager i Trommedalsvegen 245 i Skien. Deler av lageret blir leid ut som varehotell. Vi har lagerplass til ca. 120 paller i reoler.

Linjekjøring

Vi har også modulvogntog (25,25 meter) som går i daglig linjetrafikk Sandefjord - Kristiandsand, samt bil og henger i linjekjøring Oslo/Drammen - Vestfold/Telemark.

Trommedalsvegen 245

Skien, NO 3840

Phone: 35598860

Email: firmapost@ttsas.no